O nama‎ > ‎

Korišteni materijali

Geberit

Zaporni ventil Geberit za instalacije pitke vode mogu se instalirati vrlo brzo i ekonomično: bez kudjelje ili navojnih priključaka. Jednostavno se stisnu pa se tako štedi vrijeme, materijal i troškovi. Kao i svi stisnuti spojevi Geberit, oni su u nestisnutom stanju i tako olakšavaju kontrolu rada tijekom tlačne probe sustava. Ne postoji više rizik od korozije uslijed naprezanja koja se izaziva prekomjernim nanošenjem kudjelje.


Armature za sustave Geberit štite higijenu pitke vode upotrebom inteligentnih konstrukcija kuglastih ventila. Specijalni provrti na dnu kugle u ventilu osiguravaju da oko kugle kontinuirano protječe voda kada se otvori kuglasti ventil. To je mrtav prostor u kojem može doći do stagnacije, kao u običnim ventilima, pa se tako sprečava rizik od mikrobiološkog zagađenja. Na taj se način pouzdano izbjegava opasnost od zagađenja pitke vode do koje dolazi uslijed higijenskih problema.Bakrene cijevi

imaju najrašireniju primjenu u više vrsta instalacija. Kao poluplemenit metal bakar je otporan na starenja, neosjetljiv na temperaturne razlike i utjecaje UV-zraka i iz njega napravljene cijevi se ne začepljuju. Za razliku od cijevi iz ostalih materijala možemo bakrene cijevi obrađivati u svakom vremenu i na svakoj temperaturi, jer niti na tempteraturi daleko pod nulom ne postane krhak. . Osnovni je materijal u razvodu plinskih instalacija kod klima uređaja, instalacija centralnog grijanja, rashladnih instalacija i kod instalacija sanitarne pitke vode.  Bakrene cijevi se spajaju lemljenjem, hermeto spojevima ili press sistemom.


Zelene Cijevi
Higijenska neškodljivost fusiotherm
®
cjevovodnog sustava
ocjenjuje se nepristrano atestima Higijenskog instituta Gel-
senkirchen. Prikladnost za cjevovode pitke vode na područ-
ju hladne i tople vode potvrđuje se redovitim ispitivanjima
Showing 4 items
Naziv materijalaPostotak
Sort 
 
Sort 
 
Naziv materijalaPostotak
Geberit 40 
Bakar 20 
Zelene cijevi 20 
Klasične cijevi 10 
Showing 4 items
ą
the joc,
Sep 24, 2014, 5:01 AM
ą
the joc,
Sep 24, 2014, 5:01 AM
ą
the joc,
Sep 24, 2014, 5:01 AM
Comments